Pregătiri pentru Dracula Bike! Se fac înscrieri la concursul de ciclism montan

Sâmbătă, 17 august 2019, Serviciul Public Județean Salvamont Argeș organizează cea de-a X-a ediție a concursului de ciclism montan Dracula Bike. Concursul se adresează familiilor, copiilor, amatorilor de sport în natură.

CITEȘTE ȘI ... A doua fată ucisă de Gheorghe Dincă, la Caracal, confirmată de anchetatori


Startul se va da din punctul Călugărița, la 3 km distanta de barajul Vidraru, pe firul catre Cumpăna. De aici se vor parcurge 9 km până la baza urcării în Curmătura Runcurelei, unde va fi un post de control la care se vor valida foile de concurs, după care concurenții vor veni înapoi, spre sosire, urmând același parcurs. 

Distanța totală: 18 km. Altitudine totală cumulată: 390 metri. Nivel mediu.

Înscrierea se va face pe baza unei fișe prin care concurentul se angajează să participe pe proprie răspundere. Înscrierile se pot face la tel 0248/224488 sau e-mail salvamontarges@yahoo.com ori la start, în ziua concursului, până la ora 11:30. Nu se va percepe taxă de participare.

Clasamentul va fi unul general, iar fiecare participant care ia startul, va primi un tricou de ciclism, inscripționat cu logo-ul Dracula Bike. Portul căștii va fi obligatoriu, minorii vor avea acordul părinţilor scris, ori părinții vor fi prezenți la start pentru a semna cererea de participare la concurs.