Pregătește-ți mașina pentru iarnă! RAR oferă verificări gratuite!

Pregătește-ți mașina pentru iarnă! RAR oferă verificări gratuite!Dacă nu ți-ai pregătit mașina pentru iarnă, e timpul să faci o verificare! GRATUIT!

Registrul Auto Român a demarat la începutul lunii octombrie campania “Vezi-ți de mașină” pentru a veni în sprijinul șoferilor români. RAR oferă verificări gratuite în cele peste 6.300 de service-uri partenere din întreaga țară. 

Campania a fost demarată odată cu venirea sezonului rece. Potrivit specialiștilor de la RAR, iarna este sezonul în care se produc cele mai multe incidente cauzate de defecțiunile tehnice ale automobilelor. Pentru a preîntâmpina astfel de situații, grație rețelei de parteneri, instituția oferă șoferilor din România o revizie gratuită. Campania este derulată cu sprijinul Asociaţiei Specialiştilor Auto din România și are scopul de a reduce numărul accidentelor cauzate de defecţiuni tehnice. Perioada în care se pot face gratuit verificările este 1 octombrie – 30 noiembrie 2016.

Campania se adresează persoanelor fizice sau juridice cu domiciliul în România, care deţin sau utilizează un autoturism înmatriculat în țara noastră. Fiecare autoturism poate fi verificat gratuit o singură dată, la service-urile partenere. Se au în vedere printre altele, instalația de iluminare, bateria, alternatorul, lichidul de frână, antigelul, plăcuțele și discurile de frână, elementele de direcție, sistemul de vizibilitate și instalația de încălzire. Proprietarii mașinilor care pică testul nu sunt obligați să-și remedieze problemele în service-ul unde au făcut constatarea.

Autoturismele care corespund 100% verificării vor primi un sticker care să ateste ca sunt în regulă din punct de vedere tehnic și pot face față condiţiilor de iarnă în trafic.

Programările pentru campania RAR se pot face pe site-ul www.verificamasina.ro


sursa: Vocea.biz