Președintele CSL Argeș: „Chiar nu îmi explic atitudinea domnului Miuțescu”

În urma ședinței care a avut loc, miercuri, în cadrul Biroului Politic Județean, în urma căreia președintele PNL Argeș Adrian Miuțescu a propus și a și exclus din PNL liderii organizației de tineret de la nivel local și județean, Clubul Studențesc Liberal Argeș a luat atitudine:

„Considerăm că acesta încalcă în mod vădit principiile și valorile liberale, suprimând democrația în partid și dreptul de a avea altă opinie decât a domniei sale. 

În ședința Biroului Politic Județean de ieri, domnul Adrian Miuțescu a propus și a și exclus din PNL, liderii organizației de tineret de la nivel local și județean, acuzându-i de lucruri total nereale și răzbunându-se pe aceștia pentru faptul că au avut curajul să își susțină punctele de vedere în interiorul PNL Argeș și chiar că au avut altă opțiune în competițiile interne din PNL. Regretăm faptul că așa a înțeles domnul Adrian Miuțescu să se raporteze la tinerii liberali”, se arată într-un comunicat de presă transmis de Departamentul de comunicare al CSL Argeș.

„Regret că s-a ajuns la un asemenea comportament între colegi. Chiar nu îmi explic atitudinea domnului Miuțescu. Cei care au fost excluși sunt oameni vechi în PNL, oameni care și-au dovedit atașamentul față de partid și oameni pe care PNL s-a putut baza de fiecare dată.
 Nu înțeleg de ce domnul președinte nu a considerat că trebuie să fiu și eu convocat la această ședință, cu toate că sunt membru de drept al Biroului Politic Județean al PNL Argeș. Nu am primit nici pana acum o explicație și cred că voi primi o explicație asa cum au primit-o și colegii mei pentru excludere. Suntem solidari cu ei și credem în continuare ca PNL Argeș are nevoie de o reformă internă”, a declarat președintele CSL Arges, Raul Năvligu.