Președintele CJ, în vizită la Spitalul Mioveni!

Președintele Consiliului Județean Argeş, Dan Manu, directorul DSP Argeş, Sorina Honțaru, primarul orașului Mioveni, Ion Georgescu, inspectorul șef ISU Argeș, col. Bogdan Olar, împreună cu reprezentanți din conducerea Spitalului Mioveni, Secției de Boli Infecțioase și Secției de Anestezie și Terapie Intensivă de la Spitalul Județean de Urgență Pitești au mers astăzi la Spitalul Mioveni, corpul vechi. Aici, începând de luni, se va muta Secția de Boli Infecțioase a SJUP pentru a acorda asistență medicală suspecților și persoanelor contaminate cu virusul SARS COVID 19. Astăzi, au fost stabilite circuitele ce vor fi urmate de pacienții suspecți și persoanele diagnosticate cu coronavirus.

În plus, tot începând de luni, Spitalul de la Valea Iașului va fi eliberat deoarece pe viitor și această unitate medicală va fi destinată pacienților suspecți și diagnosticați cu SARS COVID 19, forme ușoare și medii. Astfel, la Mioveni, doar formele grave vor mai fi internate aici.

"Țin să felicit și să mulțumesc conducerilor Spitalului Județean de Urgență Pitești, Secției Contagioase, Primăriei Mioveni pentru modul cum s-au mobilizat pentru amenajarea acestei secții.", a declarat președintele Consiliului Județean Argeş, Dan Manu.