Președintele CJ: „A fost și încă mai există un deficit de comunicare în CJ”

Argeș TV a difuzat în această seară  emisiunea ”Jurnal de Vedetă”, avându-l  ca invitat pe noul președinte al Consililiului Județean.

Dan Manu a mărturisit în timpul emisiunii faptul că există o deficiență de comunicare în cadrul Consiliului Județean: „Există un deficit acut de comunicare și nu ne face nouă bine ca societate. Deficit de comunicare a fost și încă mai există în direcția Consiliului Județean, care nu ne face bine. Am încercat și voi încerca în continuare cu echipa mea să rezolvăm această problemă. Veți vedea că la mine nu mai este o ușă închisă. Comunicarea și face bine tuturor”.

Președintele CJ a vobit și despre formarea comisiei noi pentru accesarea fondurilor europene: ”Comisia pentru atragerea Fondurilor Europene, Investiții, IMM-uri, Turism este cea mai nouă comisie, special făcută pentru accesarea  de fonduri europene și fonduri structurale. Aceasta a fost creată și cu scopul de a forma un departament funcțional în CJ care să poată promova și să facă proiecte nu doar pentru interesul Consiliului Județean.”