Președintele AUR Pitești a vrut să fie miliardar


Doru Iancu, președintele AUR Pitești, a participat săptămâna trecută la emisiunea lui Virgil Ianțu,„Câștigă, România!”,  difuzată pe TVR2. 

„Părea un concurent bun, doar că nu s-a aranjat bine în decor” - spun realizatorii emisiunii, căci Doru Iancu a fost primul din cei trei concurenți care a părăsit concursul. N-a plecat cu miliardul, a plecat doar cu două milioane de lei vechi, suficient pentru un plin de benzină Pitești-București și retur.  

„Theodor Iancu, care ne-a spus să-i zicem DORU, este din Pitești. A terminat facultatea în orașul natal, Finanțe-Bănci, și s-a lansat în lumea afacerilor devenind antreprenor. În timpul liber merge la pescuit sau cântă la chitară. Este sincer, glumeț și sociabil, dar recunoaște că este puțin cam neatent. Sperăm că de data aceasta își va concentra atenția pentru că, la «Câștigă România», dacă nu ești atent la întrebări, poți pierde cu ușurință. A călătorit destul de mult prin Europa, iar acum abia așteaptă să-și testeze cunoștințele despre țara sa.” este prezentarea pe care i-a făcut-o Virgil Ianțu.

Iancu a venit îmbrăcat în ia strămoșească, achiziționată dintr-un magazin din Curtea de Argeș. S-a descurcat binișor, dovedind că e un băiat aproape de AUR la capitolul cunoștințe generale. 

„Am venit să-l fac mândru pe bunicul meu. Mă uit de mic la emisiuni de cultură generală, concuram cu el în sufragerie.” a declarat acesta. 

Mândru nu l-a făcut până la capăt, dar nici de râs, cu siguranță. 


Sursa: Săptămânal Ancheta