Preșcolarii de la Luminiṣul Pădurii au marcat Ziua Femeii într-un mod inedit

Într-un an atipic pentru noi toți, cei aproximativ 200 de preṣcolari de la Grădiniṭa cu Program Prelungit “Luminiṣul Pădurii” Piteṣti au sărbătorit ziua de 8 Martie într-un mod special. Evident, totul s-a desfășurat sub îndrumarea doamnei director Anghel Claudia și a doamnelor educatoare.  

Inițial, s-a dorit ca toate grupele să realizeze inimioare din hârtie. Pentru că nu era suficient, toți copilași, ajutați de " mămicile de la grădiniță", le-au personalizat.  Așa au apărut sute de inimioare cu mesaje pentru mămicile de acasă. 

"A fost o activitate de echipă, extrem de plăcută. Am realizat aproximativ 500 de inimioare. Astfel, anul acesta, urările pentru mămici au ajuns la acestea într-un mod diferit față de anii precedenți. Cu siguranță vom repeta experiența, adăugând de fiecare dată ceva inedit", a declarat directorul instituției. 

După ce inimioarele au fost inscripționate cu mesajele de suflet ale copilașilor, acestea au decorat gardul instituției, spre bucuria mamelor, dar și a tuturor trecătorilor. 

Toată lumea a lăudat iniṭiativa celor de la grădiniță. 

“M-aṭi emoṭionat! E un mod extraordinar de a  transmite iubirea către mama, bunica, surioara sau oricare altă femeie. Felicitări!”, a spus o bunicuță care a trecut prin zonă în timp ce copilașii împodobeau gardul. 

 

“E cea mai frumoasă dimineaṭă a tuturor zilelor de 8 Martie, de până acum!",  a exclamat o alta, care a stat minute în șir să citească mesajele de pe inimioare.


Cei mai tineri dintre privitori s-au oprit să facă fotografii. 

►"Mama mea e cea mai bună,
Nu știu altora cum sună,
Dar cu siguranță-n lume
Fiecare-așa ar spune!";

►"Dumnezeu nu poate fi pretutindeni, așa că a creat mamele.";

►"Mama este începutul tuturor începuturilor.";

► "Te iubesc, mama! Ești cea mai frumoasă!",
sunt doar câteva din versurile/mesajele scrise pe inimioare, în semn de prețuire pentru cele care le-au dat viață.

La mulți ani tuturor femeilor!