PRĂPĂD ÎN ARGEȘ! Pământul a luat-o la vale - Locuințe și drumuri afectate!

Starea de urgență la Albeștii de Muscel, localitate afectată de serioase alunecări de teren, ce au avut ca efect distrugerea drumului județean din zonă și afectarea locuințelor oamenilor.
Din cauza precipitațiilor abudente din ultima vreme, alunecarea de teren s-a produs în aceeași zonă în care, cu mai puțin de un an în urmă, Regia Județeană de Drumuri efectuase lucrări de consolidare a drumului.

CITEȘTE ȘI ... ÎN PITEȘTI! Furt din mașini - 4 minori sunt făptașii!


Seara trecută, presedintele Consiliului Judetean Argeș, Dan Manu, a mers la fața locului, împreună cu directorul general al Regiei Județene de Drumuri, Alina Nicolau, senatorul Gheorghe Marin, reprezentatul zonal al ISU Argeș, reprezentanții Poliției și consilierul local cu atributii de primar al comunei.
Evaluând situația, s-a decis că pe lângă semnalizarea specifică într-o astfel de situatie, doi angajați ai Regiei Județene de Drumuri să asigure zona întrega noapte, pentru a evita producerea unui accident rutier.
De asemenea, în cursul zilei de astăzi, Regia Judeteana de Drumuri va efectua lucrările de reparatie a drumului, pentru a putea fi redat circulatiei.
Deoarece alunecarea de teren nu a afectat doar drumul județean, ci este de o mai mare amploare, afectând și locuințele din zonă, dar și drumul comunal, președintele Dan manu i-a solicitat prefectului Emilian Dragnea convocarea, luni, a Comitetul pentru Situații de Urgență.