Poştaşii au început să livreze în avans pensiile de Paște

Poştaşii au început să livreze în avans pensiile de Paște

Veşti bune pentru pensionari! Așa cum a informat Ministrul Muncii, pensiile vor fi livrate în avans, chiar înainte de sărbătorile pascale. Astfel, poștașii au trecut deja la treabă, însă sunt sunt echipaţi ca pentru pandemie. Se protejează cu măşti şi au dezinfectant de mâini cu ei.

Prin urmare, toți pensionarii ar urma să aibă bani în casă înainte de Paște.

“Nu doar că ajung toate pensiile la timp, ajung începând cu data de 1 aprilie. Calendarul normal de distribuire a prestaţiilor sociale, a pensiilor, este 1-15 aprilie. Împreună cu colegii mei, pentru că ei sunt de fapt eroii acestei situaţii, poştaşii, factorii poştali, vom încerca să facem toate demersurile necesare pentru a ajunge chiar mai repede decât calendarul normal.

Nu pot să promit acest lucru la acest moment, dar facem absolut tot ce ne stă în putere ca să ajungă banii cât mai repede la toţi pensionarii, să aibă toată lumea bani în casă înainte de sărbătorile pascale. Noi încercăm să facem o surpriză pensionarilor şi încercăm să venim cât mai repede la uşa fiecărui pensionar”, a declarat Horia Grigorescu, directorul Poștii Române, în cadrul unui interviu televizat.

Horia Grigorescu le-a recomandat oamenilor să aibă asupra lor pixul propriu pentru semnarea taloanelor şi să păstreze distanţa de 1,5-2 metri faţă de factorul poştal.