Ponta pe afişele PRU! Reacția fostului premier

Un afis a strârnit mari controverse printre cetățeni. Victor Ponta apare pe afisele de campanie PRU, împreună cu mesajul ”Alături de Victor Ponta - Prim Ministru”.
Campania stradală se folosește de imaginea fostului premier, fapt ce nu-l deranjează pe Ponta.
''PRU cât are în cele mai optimiste sondaje? 3-4 %, poate face 5%. PNL cât are în cele mai rele sondaje? Deocamdată PNL face campanie pentru un prim ministru care nu este membru PNL. Adică ce e mai rău? Un partid mic care se foloseşte de imaginea unuia... sau pentru PNL care zice domle', noi vrem să guvernăm România," a declarat Victor Ponta pentru DCNews.
La începutul lunii septembrie, membrii PRU au ieșit în stradă pentru a-l susține pe fostul premier ce se afla la Înalta Curte de Casație și Justiție, unde contesta controlul judiciar hotărât de DNA.

CITEȘTE ȘI ... UPDATE: Tragic în Argeș! Un decedat și trei răniți foarte grav


Aproximativ 20 de membri PRU se strânseseră în fața sediului partidului, cu steaguri tricolore și steaguri cu Vlad Țepeș. PRU defila prin fața ÎCCJ, „pentru a da un semnal judecătorilor că societatea românească are nevoie de echilibru”.

„Drepturi fundamentale garantate de Constituție, precum libera exprimare și libera circulație, trebuie să fie respectate de către procurorii DNA”, a declarat președintele PRU, Bogdan Diaconu, pentru stiripesurse.ro.