(video) Rovana Plumb și-a început campania pentru europarlamentare în județul Argeș

Luni, 6 mai, ministrul Rovana Plumb și-a început campania electorală pentru europarlamentare, în județul Argeș, la Câmpulung, unde sala Casei Sindicatelor a fost arhiplină. De asemenea, alături de Rovana Plumb a urcat pe scenă și Gabriela Zoană, candidatul județului Argeș pentru Parlamentul European. Totodată, pe scenă s-au aflat și liderii județeni ai PSD, parlamentari, primarii și președinții de organizații din zona Muscel.

Rovana Plumb și echipa PSD Argeș au avut programate întâlniri cu alegătorii în mai multe localități argeșene, respectiv Câmpulung Muscel, Mihăești, Stâlpeni, Bascov și Pitești.

Rovana Plumb a declarat că PSD va trimite la Bruxelles o echipă care să reprezinte cu adevărat interesele țării. “Sunt onorată să fiu cap de listă a PSD pentru alegerile europarlamentare. PSD trimite la Bruxelles o echipă de patrioți, de oameni care își iubesc țara și care vor lupta pentru a o repune acolo unde îi este locul. Pentru că România merită mai mult! 
Am demonstrat in acesti doi ani de guvernare ca putem sa aducem bunastare în Romania. Am demonstrat putem sa dezvoltam Romania. Am crescut, pe medie, cu 30 la suta salariile. Am crescut salariul minim pe economie. Am crescut pensiile, pentru ca PSD i-a respectat intotdeauna pe cei care au muncit o viata intreaga. Prin programul guvernamental PNDL au fost construire scoli, dispensare, a fost dezvoltata infrastructura de apa si canalizare, un program sustinut si realizat de Liviu Dragnea. Ne dorim ca salarii romanilor sa fie la nivelul UE. Stim sa negociem, Romania merita mai multe fonduri europene”,
a spus Rovana Plumb.

Totodată, Șerban Valeca, președintele PSD Argeș a specificat că Rovana Plumb a realizat foarte multe pentru România:

„La doi ani de la guvernare, PSD a realizat deja 70 % din programul guvernamental, program in baza caruia romanii ne-au votat.
Pentru Parlamentul European o avem pe prima pozitie pe doamne vicepremier Rovana Plumb, ministrul Fondurilor Europene, europarlamentar, un om care a realizat foarte multe pentru România. De asemenea, o avem pe Gabriela Zoanaă care a arătat că poate să ne repezinte cu demnitate la Bruxelles.
Nu uitați, votați poziția 1 pe buletinul de vot!”
, a declarat Șerban Valeca.

„Sângele roșu ne curge prin vene și vom vota PSD. Ce am realizat? Fondurile pentru agricultura au fost ăarite cu un procent de 22 %. Eu,ca europarlamentar, m-am focusat pe agricultura si pe fondurile de coeziune. Ce pot sa transmit este ca un urma acestor demersuri Romania va avea mai multi bani europeni”, a completat Gabriela Zoană.