Primarul Ion Georgescu - lobby pentru Bratu la Ministerul Educației!

Încurcate sunt căile politicii, acest lucru fiind demonstrat din plin și de Gabriel Bratu, care acum este mielușel blând în ograda PSD, după ce în trecut murea de gât cu social-democrații.

Astfel, după ce a făcut potecă la cabinetul 1 al primăriei din Mioveni pentru a prinde un post de șef, cu chiau cu vai primarul Ion Georgescu s-a îndurat și i-a dat șefia Centrului Cultural Mioveni. Totuși Gabriel Bratu nu a stat mult acolo, iar șefii PSD au avut grijă să-l trimită să administreze Vila Florica de la Ștefănești. Astfel, au fost rezolvate două probleme, prima a primarului Ion Georgescu care a scăpat de el și a doua a PSD-ului, el pierdându-și astfel calitatea de consilier județean. Văzându-se șef peste Vila Florica, Gabriel Bratu a început iarăși să dea telefone la Mioveni, de această dată politicianul țintind o funcție mult mai mare, aceea de secretar de stat.

CITEȘTE ȘI ... Au dat peste cap radarele! Polițiștii i-au lăsat pietoni. Viteză record: 222km/h!

Astfel, surse bine informate n-au șoptit că de curând pentru a scăpa de telefoanele și vizitele lui Gabriel Bratu, primarul orașului Mioveni a mers cu acesta de „mână” la Ministerul Educației, acolo unde fostul pedelist reperase un post de director pe politici de învățământ, blocat de 4 ani. Aceleași surse susțin că Gabriel Bratu râvnea de mult la această funcție și că cea mai mare temere a lui era că postul este blocat pentru cineva anume. Din păcate pentru el, așa s-a și dovedit a fi, el întorcându-se cu coada între picioare de la Capitală... la activitățile culturale de la Vila Florica.

Sursa: Saptamanalul Ancheta