Preşedintele Forţei Naţionale Argeş îi cere demisia senatorului Valeca din fruntea PSD Argeş

La al treilea guvern al PSD, Argeşul a fost, din nou, scos din cărţi la împărţirea ministerelor, deşi, cu o săptămână înainte, preşedintele organizaţiei judeţene, senatorul Şerban Valeca, anunţa că are trei propuneri. S-au dovedit a fi doar praf în ochi, aşa cum se anticipase deja.

Preşedintele partidului Forţa Naţională Argeş, Andrei Mihai, a fost unul dintre membrii opoziţiei care, anterior formării guvernului Dăncilă, adresa o întrebare publică referitor la ce portofolii vor primi reprezentanţii judeţului nostru. Ca şi o parte din social-democraţi, acesta a fost dezamăgit de configuraţia finală, în care Argeşul nu există.

„Încă o dată constat, cu dezamăgire, că judeţul Argeş nu are niciun om la nivelul guvernului. Noi, opoziţia, ne dorim binele acestui judeţ şi să fie reprezentat la nivel central, ceea ce ar fi de folos şi pentru primarii care au nevoie de sprijin pentru a îşi îndeplini obiectivele promise cetăţenilor. Constat şi de această dată că rămânem pe dinafară! Nici la al treilea guvern PSD nu avem vreo şansă, din păcate. În acest context, cer în mod explicit, demisia preşedintelui PSD Argeş, Şerban Valeca, ce se dovedeşte incapabil să lege alianţele necesare pentru a îşi îndeplini obiectivele cu care a fost mandatat. Uitaţi-vă ce s-a întâmplat şi la Ministerul Comunicaţiilor, unde ni s-a spus că nu avem persoanele potrivite, însă un om fără experienţă, dar din alt judeţ, a putut primi portofoliul...  În Argeş, nu se putea găsi un bun manager?! Asta ne arată că PSD Argeş are o problemă de selectare şi recrutare a membrilor.”, a declarat Andrei Mihai.

Aceeaşi indignare au manifestat-o chiar şi unii membri  PSD, un exemplu în acest sens fiind chiar primarul comunei Albota, Ion Dumitru, care a cerut, ironic, să primească şi Argeşul un post de paznic la Senat, dacă la ministere nu are loc.

 

Sursa: Săptămânalul Ancheta