Președintele PNL Argeș, Adrian Miuțescu: „Vom recupera Instituțiile Regionale!” | Sursa Ta

Candidat pentru un nou mandat de președinte al PNL Argeș, deputatul Adrian Miuțescu și-a propus să readucă în Argeș sediile instituțiilor regionale, precum Finanțele Publice, ITM, Direcția Regională Antifraudă și multe altele.

Președintele PNL Argeș a declarat, în cadrul unei emisiuni televizate, că proiectele aflate în derulare în Argeș, investițiile private de aici și contribuția județului la PIB-ul României justifică recuperarea instituțiilor regionale, “confiscate” de alte județe pe vremea lui Liviu Dragnea.  

 

“Pentru mine este important ca Argeșul să devină unul dintre cele mai puternice județe din țară, să fie într-adevăr un lider regional. Merită să fie, contribuția sa la bugetul și PIB-ul României fiind impresionantă. Iar noi nu primim înapoi ceea ce dăm.

Va trebui să readucem aici instituțiile regionale. Ele au fost mutate pe vremea lui Dragnea ba la Ploiești, ba în Alexandria, la Teleorman, ba chiar și la Târgoviște, unde e regionala AFIR. Tot ce a fost important în Argeș a fost transferat în alte părți. 

Va trebui să recuperăm aceste instituții și vom veni cu dovezile și argumentele pentru acest lucru. Proiectele de miliarde din Argeș, investițiile de aici, justifică acest lucru”, a spus Adrian Miuțescu.