Gabriela Zoană: PSD a demonstrat că are grijă de tineri!

”Tinerii sunt viitorul nostru, trebuie să se simtă în siguranță, să rămână, să se dezvolte și să-și crească copiii în propria lor țară. Aceasta este cea mai inteligentă investiție pe care o națiune o poate face!”, sunt cuvintele cu care argeșeanca Gabriela Zoană își începe mesajul către români.

CITEȘTE ȘI ... Prognoza meteo pe o lună. Cum va fi vremea în iunie

Aceasta a postat, cu puțin timp în urmă, pe pagina de socializare o prezentare scurtă a proiectelor implementate de structura politică în care activează, dar și prioritățile pentru viitor.

”Noi, PSD, facem o prioritate din sprijinirea tinerilor. Vrem să le asigurăm stabilitate, locuințe, locuri de muncă, pentru a-și întemeia familii și trăi civilizat, la standarde europene. Guvernul nostru a eliminat impozitarea veniturile din tranzacțiile imobiliare care nu depășesc 450.000 de lei, a subvenționat dobânzile la credite și a şi a redus cota la 5% TVA pentru achiziția de astfel de locuințe.
În 2019, prin programul Prima Casă, s-a alocat un fond de aproape 2 miliarde de lei – peste 418 milioane de euro - pentru garanții bancare care să suțină creditele imobiliare cu avans minim – de numai 5% - pentru achiziția ori construcția de locuințe.
Astfel, sute de mii de români, cu vârsta până-n 35 de ani, se vor alătura celor peste 260 000 de tineri care au beneficiat anul trecut de sprijinul programului. Impactul major și succesul programului în 2019 este faptul că nu mai puțin de 15 bănci participă și acordă finanțare pentru Prima Casă!”