Ducele de Albota îl trosnește pe deputatul Rădulescu: SĂ MORI TU!

Subiectul susținerii unuia dintre liderii organizației Argeș pentru poziția de vicepreședinte la nivel național încinge din nou spiritele în filiala județeană a social - democraților. 

În măsura în care statutul partidului se schimbă și un președinte de organizație poate deveni și vice la nivel central, cel mai vehiculat și general așteptat nume este cel al președintelui Șerban Valeca. Deși susținerea față de acesta a fost recent reiterată într-un Birou Județean întrunit de urgență, mai sunt încă (puține) voci care susțin că propulsarea la nivel național s-ar cuveni altor nume din echipa de paralamentari. Este și cazul deputatului Cătălin Rădulescu, domnia sa lăsând să se ințeleagă faptul că ar reprezenta o variantă la fel de bună ca președintele partidului. Ca de obiecei, primul care a reacționat public la o astfel de ipoteză este primarul din Albota. Domnia sa efectiv îl trosnește pe deputat într-un mesaj postat pe Facebook în urmă cu câteva minute, mesaj în care arată că nimeni nu are dreptul să treacă peste ce au hotărât deja primarii și Biroul Executiv:

Mi-am propus mereu să fiu cuminte ,nu pot pentru că nu sunt lăsat : citez din Cătălin Rădulescu: Poate voi candida eu și nu Valeca . Să mori tu ! Noi nu mai reprezentăm nimic ? Nu ești tu cel care declara de la tribună că dai voturile d-lui Valeca?! Care voturi nu știm ! Suntem curioși dacă domnul Dragnea trece peste votul Biroului Executiv ,cât privește creșterea numărului de membri este un atribut și al vostru d-lor parlamentari ,de fapt ar trebui să tratați cu prioritate acest subiect prin declarațiile pe care le dați constat că sunteți interesați de propria imagine și mărire ,noi votanții nu ne regăsim în planurile d-voastră cea ce ne determinâ să spunem...goo !  - este mesajul postat de primarul comunei Albota pe pagina sa de socializare.