Dănuț Dinu despre refuzul dat PSD-ului:

În urmă cu două săptămâni, PNL Argeş a anunţat că până pe data de 15 noiembrie cei interesaţi să candideze pentru Primăria Piteşti îşi pot anunţa oficial intenţia, urmând ca partidul să decidă care este cel mai potrivit candidat. În urma aplicării acestei proceduri, s-au înscris în bătălia internă pentru candidatura la funcţia de primar al Piteştiului sub sigla PNL 5 liberali şi un independent. Membrii PNL care doresc să candideze pentru primăria municipiului în 2020 sunt Marius Postelnicescu, Tiberiu Avramescu, Horia Goncearu, Radu Perianu şi Alexandru Dan. 

Independentul care a luat decizia de a intra în această cursă cu liberalii este nimeni altul decât Dănuţ Dinu, cel care în 2016 a reuşit performanţa de a obţine un mandat de consilier municipal din postura de independent. Pentru a vedea ce l-a determinat pe fostul poliţist să ia această decizie, am stat de vorbă cu el. 

„Într-adevăr, mi-am exprimat intenția de a candida pentru PNL. Regulamentul dumnealor permite și independenților acest lucru. Nu cunosc decât unul dintre contracandidații mei, însă îi respect pe toți și sunt convins ca sunt oameni de ispravă. Le urez succes și fie ca cel mai bun să câștige! Am purtat uniforma 33 de ani, m-am retras cu drepturi depline, am absolvit două facultăți la stat, am reprezentat România în misiuni internaționale ONU și vorbesc mai multe limbi străine. Sunt foarte determinat și foarte implicat în ceea ce fac. Pot spune că am experienţă în munca în echipă și tot ce îmi doresc este propășirea cetățenilor corecți și cinstiți care muncesc să își întrețină familiile. Sunt Scorpion și am 4 copii minunați și cu credință în Dumnezeu sper ca într-o zi să ajung acolo unde îmi doresc. Am avut ofertă şi din partea PSD, însă am declinat-o. Eu prin constituaţia mea nu pot fi alături de o gaşcă condusă de Dragnea aşa cum se întâmplă la această oră. Nu pot face acest lucru”, ne-a declarat consilierul local Dănuţ Dinu.

Sursa: saptamanalul ancheta