Breaking News! Iani Popa a demisionat din PNL - De astăzi este parlamentar ALDE

Senatorul Iani Popa, fostul președinte al PNL Argeș, a anunțat astăzi în plenul Parlamentului Romniei că va renunța la funcția sa din partid. Parlamentarul argeșean a decis să rupă legătura cu partidul în care a activat aproximativ 16 de ani și să se alăture proiectului condus de Călin Popescu Tăriceanu.

"PNL ar fi trebuit să garanteze drepturile și libertățile fundamentale, să condamne abuzurile și să renunțe la ipocrizie." - a fost una dintre primele decalaratii facute de proaspatul demisionar PNL.

”De 16 ani sunt fidel valorilor și principiilor liberale. Am fost președinte de filială timp de 7 ani, vicepreședinte executiv al PNL, senator ales și liderul celui mai mare grup din Senat al partidului. Această perioadă a fost plină de provocări: cu bune, cu rele, cu multe greutăți și, alături de colegii liberali, ne-am bucurat, ne-am întristat, am caștigat și am pierdut. Nu am lipsit de la nicio bătălie electorală și am depus toate eforturile să realizăm obiectivele propuse, obiective asumate de întreaga echipă”, a scris senatorul pe Facebook.