Bogdan Ivan prezent la întâlnirea Pro România de la Constanța

Săptămâna trecută, conducerea  Pro România a avut la Constanța prima reuniune la nivel național cu toți coordonatorii județeni, pentru a stabili principalele direcții strategice și linii de acțiune la nivel local și național ale partidului. În cadrul întâlnirii s-a stabilit ca primul Congres al Pro România să aibă loc în perioada 20-21 octombrie, când va fi aleasă conducerea partidului și se vor anunța candidații pentru alegerile europarlamentare de anul viitor. Până atunci, prioritatea va fi definitivarea structurilor din teritoriu și organizarea a cel puțin opt întâlniri regionale în care reprezentanții conducerii centrale vor avea discuții și consultări cu membrii și simpatizanții Pro România.

„Așa cum am anunțat deja, Pro-România și-a propus să inițieze o dezbatere amplă la care să participe mediul de afaceri, societatea civilă, structurile sindicale și mediul universitar pentru realizarea și promovarea unui set de măsuri socio-economice urgente care se impun pentru a evita dezastrul spre care România se îndreaptă din cauza iresponsabilității lui Liviu Dragnea și a incompetenței guvernului Dăncilă”, a arătat președintele Pro-România Argeș, Bogdan Ivan.

Liderul Victor Ponta a ținut să precizeze cu ocazia reuniunii de la Constanța că își dorește  o alternativă serioasă la modul precar și deficitar în care au ajuns partidele tradiționale să facă politică.