Bogdan Ivan: ”Piteștiul nu există pentru Guvernul Dăncilă-Dragnea!”

Printr-o Hotărâre de Guvern au fost alocate sume, din fondul de rezervă, mai multor județe. Județele care primesc cei mai mulți bani de la Guvern sunt Vaslui, Giurgiu și Maramureș. Favorizate de guvernanți au fost și județele Teleoman și Harghita.

”Județul care a dat cei mai mulți politicieni în actualul guvern, Teleorman, primește peste 15 milioane de lei (15.461.000 de lei). Județului Harghita i-au fost alocate peste 2 milioane și jumătate de lei. Sunt județe care au de 2 ori mai puțini locuitori decât județul Argeș și care contribuie cu mult mai puțin decât județul nostru la bugetul statului. În timp ce Argeșul se află printre primii contributori la bugetul național, Harghita și Teleorman sunt la coada clasamentului”, afirmă Bogdan Ivan, liderul PRO România Argeș.
”Toate municipiile și orașele din Teleorman primesc bani din fondul de rezervă al României: Alexandria-3.000.000 de lei, Roșiori de Vede -2.400.000 de lei, Turnu Măgurele-700.000 de lei, Zimnicea- 700.000 de lei, Videle-1.630.000 de lei. Și municipiul Gheorgheni din Harghita primește 450.000 de lei. Municipiul Pitești primește 0 lei! Municipiile și orașele din Argeș nu primesc niciun ban. În schimb, suma alocată Argeșului,-1.298.000, este mai mică decât suma pe care o primește, de exemplu orașul Videle. Argeșul primește, în total, mai puțin decât un oraș din Teleorman. Este o adevărată bătaie de joc!”, precizează, Bogdan Ivan, preşedintele PRO România Argeş.