Bogdan Ivan: ”Guvernul Dăncilă-Dragnea distruge infrastructura de transport a României!”

Bogdan Ivan, liderul PRO România Argeș, atrage atenția asupra faptului că infrastructura de transport a țării este afectată de deciziile Guvernului Dăncilă-Dragnea.

”Avem un mare minus la Ministerul Transporturilor, minister de la care Guvernul Dăncilă-Dragnea ia nu mai puțin de 1,16 miliarde de lei. Este încă o dovadă a faptului că Guvernul vrea să distrugă infrastructura de transport a României, după ce în doi ani mai mulți minștri și-au dovedit pe deplin incompetența. Dacă facem un calcul, în medie, Ministerul Transporturilor a avut, la fiecare 8 luni, un alt ministru. 
Orice companie privată care își schimbă managerul atât de des sigur va da faliment. Asta și-a propus Guvernul Dăncilă-Dragnea: să distrugă orice posibilitate de realizare a autostrăzilor, să distrugă infrastructura de transport a României. În 28 de ani, România a avut 27 de miniștri la Transporturi”,
punctează Bogdan Ivan, liderul PRO România Argeș. 
          

Bogdan Ivan reamintește și că ”Fostul ministru Răzvan Cuc a distrus șansele realizării autostrăzii Pitești-Sibiu. A scos proiectul la lictație chiar dacă documentația cuprindea clauze rezolutorii cu privire la inexistența acordului de mediu și a indicatorilor tehnico-economici.