Polițiștii au întrerupt două petreceri de botez în Argeș! A ''plouat'' cu amenzi

Peste 3.000 de persoane au fost verificate de polițiștii argeșeni, în cadrul activităților curente, iar două evenimente private au fost întrerupte.

Ca urmare a abaterilor constatate, polițiștii au aplicat 33 de sancțiuni, în valoare de 12.000 de lei, în urma desfășurării unor evenimente private. 

 

Exemple: 

Ieri, 8 mai, în jurul orei 23.00, polițiștii din cadrul Poliției Orașului Topoloveni au fost sesizați cu privire la faptul că, un eveniment privat (botez) se afla în desfășurare la o locuință de pe raza localității Călinești.

La locul indicat s-au deplasat echipaje de polițiști din cadrul Secției de Poliție Rurală Călinești, care au constatat că cele sesizate se confirmă.

Evenimentul a fost întrerupt, iar în urma verificărilor, organizatorul a fost sancționat contravențional cu amendă în valoare de 2.000 de lei.

Totodată au fost aplicate alte 17 sancțiuni contravenționale, persoanelor care au luat parte la eveniment, cu încălcarea normelor privind diminuarea impactului riscurilor, prevăzute de Legea 55/2020 privind unele măsuri de prevenire și combatere a efectelor pandemiei de COVID-19.

CITEȘTE ȘI... (VIDEO) Ce spune medicul șef al Secție Boli Infecțioase din Pitești referitor la incidentul din această dimineață

Tot în cursul zilei de ieri, 8 mai, în jurul orei 21.00, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Curtea de Argeș au fost sesizați cu privire la faptul că, un eveniment privat (botez) se afla în desfășurare la o locuință de pe raza localității Mălureni.

La locul indicat s-au deplasat echipaje de polițiști din cadrul Poliției Municipiului Curtea de Argeș, Secției de Poliție Rurală Domnești și luptători din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale Argeș, care au constatat că cele sesizate se confirmă.

Evenimentul a fost întrerupt, iar în urma verificărilor, organizatorul petrecerii și alte 15 persoane au fost sancționate contravențional cu amenzi în valoare totală de 10.000 de lei, conform Legii 55/2020 privind unele măsuri de prevenire și combatere a efectelor pandemiei de COVID-19.

Foto descriptiv