Polițiștii argeșeni au reținut doi barbați căutați pentru comiterea mai multor infracțiuni...

In dimineața zilei de miercuri,11 octombrie, polițiștii bihoreni au efectuat  21 de percheziții și au descoperit și ridicat diverse bunuri, în legătură cu care exisă suspiciunea  că ar proveni din mai multe infracțiuni de furt, precum ceasuri, parfumuri, bijuterii, telefoane mobile, aparatură electronică, precum şi diferite instrumente folosite la comiterea infracţiunilor - cagule, mănuşi, leviere, baros, arme albe și peste 75.000 lei, a căror proveniență urmează să fie stabilită în urma cercetărilor.

Acțiunea polițiștilor bihoreni a beneficiat și de suportul polițiștilor de la Serviciul de Investigaţii Criminale din cadrul Inspectoratului de Poliție Argeş, care, in dimineața zilei de 11 octombrie, i-au identificat pe doi dintre suspecți.

Polițiștii argeșeni de la Rutieră in colaborare cu cei de la serviciul de Investigații Criminale,i-au oprit, pe raza jud. Argeș - DN7, pe cei doi suspecți, care se aflau intr-un Mercedes și i-au reținut.

Cei doi bărbați, reținuți, sunt bănuiți că, în noaptea de 2 spre 3 mai a.c., ar fi pătruns în punctul de lucru al unei societăți comerciale și ar fi sustras un aparat de tip SmartPay, din care ar fi sustras o sumă de bani, iar apoi l-ar fi abandonat în extravilanul localității.

De asemenea, aceștia sunt bănuiți de comiterea mai multor infracțiuni de furt, atât pe raza județului Bihor, cât și pe raza județelor limitrofe.

Joi, 12 octombrie a.c., polițiștii Serviciului de Investigații Criminale i-au prezentat pe bărbații de 33 și 31 de ani, din Ștei, la Parchetul de pe lângă Judecătoria Beiuș și la Judecătoria Beiuș cu propunere de arestare preventivă, iar magistrații au emis pe numele acestora mandate de arestare preventivă pentru o perioadă de 30 de zile.