Poliția Locală Bradu are pagină de Facebook

Începând cu 1 ianuarie 2019, Poliției Locală Bradu are o pagină oficială de Facebook. Accesând pagina oficială puteți sesiza, reclama diferite fapte, aspecte ce intră în sfera de soluționare a Poliției Locale. 

“Puteți adresa întrebări ce privesc politia locală, adresa sugestii, formula păreri... chiar sfaturi, pe care vă asigurăm că le vom considera binevenite, dacă sunt utile și necesare activității noastre. Pentru că această formă de comunicare se bucură de o largă utilizare și în rândul locuitorilor din comuna noastră, am apreciat că este necesară și oportună folosirea acesteia pentru a fi mai aproape de dumneavoastră, locuitorii comunei Bradu și nu numai, prin intermediul căreia cu siguranță vom fi conectați, în timp real, la nevoile și probleme comunității noastre, putând interveni, astfel, cu promptitudine în soluționarea acestora. Suntem conștienți că fără sprijinul dumneavoastră, misiunea noastră de a menține un climat de ordine și siguranță în comună este cu mult... mult mai grea, drept care vă mulțumim încă de pe acum pentru acordarea acestuia.”, spune șeful Poliției Locale Bradu, Gheorghe Militaru.


Sesizați de complexul comercial Jupiter City Pitești, începând cu data de 09 ianuarie, Poliția Locală Bradu desfășoară acțiuni privind sancționarea conducătorilor auto care parchează, fără drept, pe locurile rezervate pentru persoanele cu handicap. Mai mulți șoferi au primit amenzi cuprinse între 1000 de lei și 2000 de lei.