Poliția Câmpulung are un nou șef de azi! Află cine a preluat comanda!

Poliția Câmpulung are un nou șef de azi! Află cine a preluat comanda!

Începand de astazi, dupa ce fostul comandant al Politiei Campulung,  Gheorghe Ciolan, s-a pensionat mai de voie, mai de nevoie, institutia are o noua conducere asigurata de comisarul sef Marian Iordache, care pana acum a fost adjunct al Sectiei 1 de Politie Pitesti. In locul acestuia, la sectie, a fost avansat Adrian Ionescu, de la Serviciul Silvic din cadrul IPJ Arges.

CITEȘTE ȘI ... Breaking news! Primul caz de COVID-19 în Argeș

 

„În urma dispoziției șefului Inspectoratului de Poliție Județean Argeș, pentru asigurarea continuității actului managerial, Comisar șef de poliție Iordache Marian a fost împuternicit să îndeplinească atribuțiile de șef al Poliției Municipiului Câmpulung. 
Ofițerul a îndeplinit, din anul 2016 și până în prezent, funcția de adjunct al șefului Secției 1 Poliție Pitești.
Pentru funcția de adjunct al șefului Secției 1 Poliție Pitești a fost împuternicit comisar șef Ionescu Adrian – ofițer din cadrul Biroului Combaterea Delictelor Silvice al Serviciului Ordine Publică.
Tot începând cu data de 20 martie a.c., comisar șef Ciolan Gheorghe a încetat raporturile de serviciu cu instituția noastră, cu ocazia pensionării”, a transmis compartimentul de Relații Publice din cadrul IPJ Argeș.