Polei, carosabil umed și ceață pe drumuri din țară!

Centrul Infotrafic anunță că joi dimineața nu sunt drumuri blocate din cauza depunerilor de zăpadă, dar că pe multe șosele carosabilul este umed, iar în unele zone s-a depus polei sau este ceață.

Pe Autostrada A1 București-Pitești carosabilul este umed, sunt precipitații sub formă de ploaie, fără depunere de polei, pe tronsoanele kilometrice 11 - 49 și 86 - 110.

CITEȘTE ȘI ... Un bărbat din Argeș a fost amendat de patru ori într-o noapte!

Pe Autostrada A2 București – Constanta și Autostrada A4 Ovidiu – Agigea se înregistrează ploaie ușoară, fără depuneri de polei pe întreg tronsonul A2 și A4, dar cu vizibilitate sub 100 metri între km 105 – 212 și pe A4.

De asemenea, pe Autostrada A3 București-Ploiești este ploaie ușoară, fără depuneri de polei, cu vizibilitate bună.

Pe DN 1 București – Brașov carosabilul este umed, se înregistrează lapoviță în zona montană, iar între Cluj-Napoca și Oradea este polei între km 542 – 550, în zona localității Poieni, Cluj.

CITEȘTE ȘI ... Bani pentru firmele din Pitești! Află până când se pot depune cererile

De asemenea, DN 1A Ploiești – Cheia – Brașov este acoperit cu zăpadă frământata de 0-1 cm, în zona Cheia. Pe DN 3 Călărași – București se înregistrează ceață care reduce vizibilitatea pe alocuri sub 50 metri între localitățile Lehliu-Gară și Fundulea.

Plouă pe DN 7 Pitești – Râmnicu Vâlcea – Sibiu și ninge pe DN 67C între Rânca și Novaci, cu depunere de polei între Șugag și Oașa.

Toate porturile de la Marea Neagră sunt operaționale, anunță Infotrafic.

 

 

Sursa: observatornews.ro