Poienarii de Argeş a primit o donaţie importantă de materiale de protecţie

Acţiune fără precedent la nivelul comunei Poienarii de Argeş. Pe data de 5 iunie 2020, primarul Dragoş Boncea şi viceprimarul Cornel Panţeru au întâmpinat Caravana Umanitară  organizată de Marea Lojă Naţională din România, care a oferit comunei o donaţie consistentă constând în produse de protecţie şi igienă, foarte utile în protejarea populaţiei.

„Ne-au fost donate produse de curăţenie, dezinfectant, clor, mănuşi de protecţie, cearşafuri şi protecţii pentru cabinetele medicale, ochelari de protecţie, viziere, alcool sanitar, termometre cu infraroşu precum şi o tonă de biocid concentrat. Mulţumim tuturor celor implicaţi!!”, a fost mesajul transmis de către reprezentanţii administraţiei publice locale a comunei Poienarii de Argeş.

Este singura localitate din judeţ care a beneficiat de acest sprijin, însă, cum dar din dar se face Raiul, din produsele primite, reprezentanţii de la Poienarii de Argeş au oferit şi altor două primării materiale de protecţie. De asemenea, caravana „Împreună pentru Poienari şi Valea Topologului” a fost condusă şi la Unitatea de Asistenţă  Medico-Socială Şuici, căreia i-a oferit o tonă de alimente. Ca semn al recunoştinţei, primarul Dragoş Boncea şi vicele Cornel Panţeru le-au oferit oaspeţilor un steag cu stema comunei Poienari.

„Suntem impresionaţi de gestul membrilor Marii Loji Naţionale a României care şi-au îndreptat generozitatea şi către comuitatea din localitatea noastră. Asemenea acţiuni se vor repeta şi pe viitor!”, ne-a declarat primarul Dragoş Panţeru, care a coordonat derularea evenimentului la nivel local, alături de viceprimarul Cornel Panţeru, beneficiind şi de sprijinul poliţiştilor din cadrul Secţiei 17 Tigveni. 


Asemenea iniţiative orientate către societatea civilă sunt derulate permanent de către Marea Lojă Națională din România, condusă de prof. univ. dr. Radu Bălănescu, având evenimente de tradiţie precum: Programul Național de Conferințe și Dezbateri (cu lectori și teme de dezbatere de mare actualitate în București, Iași, Timișoara, Cluj-Napoca, Constanța și Craiova), Gala Premiilor MLNR prin care se premiază elitele din diverse domenii culturale și sociale, precum și programe caritabile cu real impact la nivel social. Acţiunea de sprijin de la finele săptămânii trecute, de la Poienarii de Argeş, face parte din Programul Marii Loji Naţionale din România de sprijinire a comunității.