POIANA URSULUI - IZVOR DE SĂNĂTATE

Cea mai bună apă de masă carbogazoasă din Argeș!

Dintr-un izvor forat la mare adâncime, chiar în inima pădurii Valea Ursului de la Bascov, un loc fără niciun fel de poluare, apa limpede şi cu un conţinut bogat de minerale este captată şi îmbuteliată pentru a ajunge pe mesele dumneavoastră cu eticheta „Poiana Ursului”.


Remediu pentru sănătate  din inima pădurii

Poiana Ursului, cea mai bună apă de masă carbogazoasă din Argeş, este 100% naturală, are un conţinut bogat în substanţe minerale: calciu - care este responsabil pentru creşterea şi sănătatea oaselor şi a dinţilor şi ajută la coagularea sângelui, magneziu - extrem de important pentru funcţionarea corectă a creierului, potasiu - care menţine echilibrul hidroelectrolitic al organismului, sănătatea celulelor şi impulsurile nervoase. Analizele de laborator au relevat faptul că conţinutul de nitriţi şi nitraţi este practic zero, fiind sub limita de detecţie, iar pH-ul este aproape 7, ceea ce face din apa de masă Poiana Ursului un adevărat remediu pentru sănătate şi, în acelaşi timp, o recomandă şi pentru a fi consumată de nou-născuţi.

 

Tehnologie inovatoare pentru un produs 100% curat

În cadrul fabricii de îmbuteliere de la Bascov, care foloseşte tehnologie de ultimă generaţie, apa de izvor este îmbogăţită cu dioxid de carbon bio (Biogon C). În procesul de îmbuteliere, se acordă o atenţie deosebită respectării tuturor normelor de igienă, datorită tehnologiei 
moderne utilizate neexistând niciun tip de intervenţie umană asupra proprietăţilor şi calităţilor naturale ale apei. Toate acestea se datorează tehnologiei inovatoare folosite, înfiinţarea liniei de îmbuteliere fiind posibilă prin obţinerea unei finanţări din fonduri europene, prin Programul Naţional de Dezvoltare Rurală. Fabrica care produce brandul „Poiana Ursului” foloseşte în totalitate energie regenerabilă (verde), fiind dotată cu panouri solare, fotovoltaice şi pompe de căldură. Având o capacitate medie de producţie de 5000 de sticle pe zi, fabrica de îmbuteliat apă carbogazoasă de la Bascov comercializează brandul Poiana Ursului sub formă de sifon, la peturi de 2 litri, la un preţ de doar 7 lei (include flaconul). Un alt avantaj este acela că sticla de sifon este returnabilă. Conținutul costă doar 1,5 lei. Se distribuie în lădițe de câte 6 flacoane. 

 

CONTACT: SC Ecomineral Spring SRL Bascov, str. Florea, nr. 22 A Tel. 0745.634.176.