POIANA LACULUI. Pe 25 mai, se deschid ofertele pentru reţeaua de gaze

Una dintre cele mai mari comune din Argeş este pe cale să semneze un nou contract pentru extinderea reţelei de gaze, ce se va întinde pe 8,4 km. Este vorba de Poiana Lacului, unde administraţia locală a lansat în licitaţie proiectarea şi execuţia pentru noua reţea de utilităţi. După cum ne-a declarat primarul Ion Dumitrache, câştigătorul va fi cunoscut pe data de 25 mai. După această etapă va urma proiectarea, pentru care sunt alocate 20 de zile, iar în maximum 50 de zile, cu totul, se vor demara lucrările în teren.

„Criteriul este preţul cel mai mic, conform legislaţiei. Anunţul de licitaţie este încărcat în sistemul electronic de licitaţii şi aşteptăm ofertanţii. De curând,  am încheiat lucrările la extinderea reţelei de gaze pe Metof şi continuăm şi cu aceasta pentru a spori confortul din cât mai multe gospodării. Accesul la utilităţi ne-a adus noi localnici, ceea ce face din Poiana Lacului o comună foarte atractivă. Şi este şi normal, dacă ai toate utilităţile la poartă: apă canalizare, gaze.”, a mai declarat primarul comunei Poiana Lacului, Ion Dumitrache. 


Edilul a ţinut să mulţumească şi concetăţenilor care i-au ascultat sfaturile şi au respectat cerinţele autorităţilor. Mai mult, primarul Ion Dumitrache consideră că regulile de igienă trebui urmate în continuare

„Să ne protejăm cât de mult putem! Masca a devenit o normalitate.”, a concluzionat primarul comunei Poiana Lacului.