Podul din comuna Moșoaia - în grafic!

Lucările la podul peste râul Teleorman, din zona Parc 2 Bis, evoluează conform graficului. Săptămâna trecută, primarul Florea Ene a efectuat o scurtă vizită în teren.
Astfel, cea mai importantă investiție a anului în comuna Moşoaia este pe drumul cel bun. Echipa de muncitori a companiei Metabet este în teren pe şantier lucrându-se intens, chiar dacă temperaturile ridicate erau destul de incomode pentru constructori. În doar câteva săptămâni de când s-a dat startul proiectului, lucrările au avansat semnificativ, fiind montate gabioane şi pe un mal şi pe celălalt, dar şi pe fundul cursului de apă, pentru a stabiliza albia şi a face viitoarea construcţie cât mai durabilă, fiind astfel exclusă posibilitatea ca picioarele podului să fie erodate de apă. Mai mult, pentru a se asigura de durabilitatea construcţiei, au fost montaţi piloni din fier beton de 17 metri lungime, care au fost înfipţi în pământ.

 „Sunt mulţumit de modul cum evoluează lucrările, muncitorii sunt serioşi şi am convingerea că investiţia va fi gata în termenul prevăzut, mai exact până cel târziu la sfârşitul anului”, a declarat primarul Florea Ene, care supraveghează atent desfăşurarea lucrărilor, efectuând periodic vizite pe şantier. 

Investiţia finanţată prin PNDL este foarte utilă locuitorilor din zonă, deoarece podul va asigura legătura a trei sate - Moşoaia, Bătrâni şi Lăzăreşti.