PNL Arges: Mulțumim argeșenilor pentru implicare și solidaritate!

Astăzi 2 aprilie Departamentul de Comunicare al PNL Argeș a transmis un mesaj tuturor argeșenilor în care îsi exprimă recunoștiința pentru implicare si solidaritate.

,, Împreună suntem mai puternici! este mesajul lor catre populație :

,, Doar împreună putem câștiga bătălia cu virusul care ne-a răvășit întreaga existență, ne-a dovedit cât sunem de fragili și ne-a obligat să privim viața cu alți ochi. 

În aceste momente grele arătăm cu adevărat cine suntem și care este valoarea noastră umană. Încă de la începutul pandemiei, argeșenii au demonstrat în fiecare zi a luptei cu noul coronavirus că sunt oameni și că sunt solidari cu semenii lor.

Tuturor acestor oameni, în numele organizației PNL Argeș, le mulțumim pentru solidaritatea de care au dat și dau dovadă în continuare, pentru implicarea lor materială și umană în lupta cu noul coronavirus, pentru ajutorul pe care îl acordă celor neputincioși și vârstnicilor, pentru modul cum sprjijină autoritățile sau forțele de ordine. 

Le mulțumim tuturor oamenilor de afaceri din Argeș, ONG-urilor și asociațiilor care au sărit să sprjine lupta împotriva pandemiei de coronavirus încă de la primul strigăt de ajutor și care s-au mobilizat să susțină financiar sau prin produse medicale de protecție, în așa fel încât să trecem cât mai rapid peste această criză. 

Nici un efort nu este de prisos, fie el cât de mic, motiv pentru care încurajăm în continuare fundațiile sau asociațiile implicate în lupta cu pandemia, să nu renunțe. 

Aprecierea noastră se îndreapă și către reprezentații presei argeșene, aflați pe același front și prin intermediul cărora mesajele autorităților ajung rapid și eficient către populație ,,  a transmis departamentul de comunicare al PNL Argeș.