PNL Argeș - Jurnal de campanie

Candidatii PNL Arges pentru Camera Deputaților- Adrian Miuțescu, Daniel Constantin, Adina Damaschin, Gelu Tofan și Mihai Alexandrescu - au fost azi in comunele din zona Muscel: Bughea de Sus, Bughea de Jos, Mioarele, Leresti și Albeștii de Muscel.

Liberalii le-au prezentat muscelenilor proiectele pe care le au în vedere pentru ei, precum reabilitarea drumului capitalelor românești (DN72A și DN73C), care ar putea contribui la dezvoltarea turismului în zona.

Președintele PNL Arges, Adrian Miutescu, care deschide lista candidaților pentru Camera Deputaților, le-a spus muscelenilor că o administrație liberala, susținută de un Guvern liberal, are toate șansele să dezvolte intr-un ritm accelerat comunele din nordul județului.

Cu candidați serioși, competenți și determinați să contribuie la bunăstarea județului, PNL demonstrează că merită încrederea muscelenilor, propunandu-l la Camera Deputaților pe Bogdan Angelin DAVID- singurul muscelean de pe listele de candidați ale partidelor din Arges.


Realizat de SC MB Agency Complete SRL, la comanda Partidul National Liberal - Filiala  Arges, cod unic de identificare mandatar financiar: 11200025