PNL Argeș i-a oferit lui George Hristescu încă o șansă

Duminică s-a desfășurat în sala de ședințe a Consiliului Județean Argeș întâlnirea Colegiului Director Județean al PNL Argeș. În cadrul acestei ședințe, conducerea județeană a PNL a prezentat liberalilor prezenți în sală strategia electorală a partidului pentru alegerile europarlamentare din luna mai 2019 și au fost anunțate așteptările și sarcinile legate de aceste alegeri.
Un alt subiect important pe ordinea de zi a fost situația fostului președinte al TNL Argeș, George Hristescu, propus pentru excludere, pe motivul neîndeplinirii target-ului politic.
”Tot în cadrul Colegiului Director Județean al PNL Argeș s-a decis ca celor care nu au avut performanțele politice așteptate la nivelul muncii de partid să li se mai ofere o șansă.
George Hristescu a înțeles să-și depună mandatul de președinte al TNL Argeș, iar votanții din CDJ au înțeles să-i mai ofere o șansă pentru a se implica și pentru a munci în cadrul PNL, votând pentru rămânerea sa în partid. Pentru rămânerea lui Hristescu în PNL au votat 36 de persoane, iar pentru excluderea sa au votat 32 de persoane, 1 vot fiind nul.

Concluzia a fost aceea că tinerii trebuie să-și întărească organizația în vederea pregătirii alegerilor de anul acesta, urmând să fie monitorizați cu mult mai multă atenție și rigoare de către seniorii partidului, aceștia intenționând să le ceară rapoarte de activitate și sarcini foarte clare de îndeplinit. Organizația de tineret al PNL Argeș va fi remaniată, dacă rezultatele nu vor fi cele scontate.”, se arată în comunicatul PNL Argeș.