PNL Argeș, discuții cu cetățenii din Ștefănești și Topoloveni!

Echipa de campanie a PNL Arges a fost azi în orașele Topoloveni și Ștefănești, unde argeșenii se așteaptă la programe serioase de dezvoltare, care pot fi implementate doar de o guvernare competenta, liberală.

Președintele PNL Arges, Adrian Miutescu, un om cu mare experiență în administrație și politică, Daniel Constantin, fost ministru al Agriculturii, Marius Postelnicescu, director adjunct al Apelor Romane, omul de afaceri Radu Pirva și Dorina Stanciu, specialist in administratie sunt candidații liberali pentru Parlamentul României care au discutat cu cetățenii din Ștefănești și Topoloveni.

Cu ajutorul specialiștilor și oamenilor cu experiență în administrație sau in mediul de afaceri, care să-i reprezinte pe argeșeni in Parlament, judetul are șansa unei dezvoltări fara precedent. Susținerea mediului de afaceri, practicarea unei agriculturii performante și implementarea unor programe guvernamentale care să genereze locuri de munca și oportunități de afaceri, in special prin dezvoltarea infrastructurii sunt priorități pentru Guvernul PNL.


Realizat de SC MB Agency Complete SRL, la comanda Partidul National Liberal - Filiala  Arges, cod unic de identificare mandatar financiar: 11200025