Ploi torenţiale, vijelii şi grindină în mai multe regiuni din ţară

Vreme instabilă dar caldă anunţă meteorologii pentru azi. Până mâine seară la ora 23 este în vigoare o informare de vreme rea pentru centrul, vestul, nordul şi  sud-vestul ţării. Va ploua în averse cu tunete şi fulgere, vântul va lua aspect de vijelie iar izolat va cădea şi grindină. Se po acumula cantităţi de apă de 50 de l/mp. În restul ţării vremea va fi foarte caldă, cu maxime de 32 de grade Celsius.

CITEȘTE ȘI ... Apare o nouă monedă în România!


La noapte cerul se menţine noros în vestul, nordul şi centrul ţării unde sunt posibile ploi în averse şi descărcăr electrice. Minimele termice vor fi cuprinse între 9 şi 17 grade Celsius.

Pe litoral vremea va fi frumoasă azi, cu cer variabil, mai mult senin, şi vânt slab şi moderat. Maximele termice se vor încadra între 20 şi 22 de grade Celsius, iar minimele ajung la 16 grade.


PROGNOZĂ URMĂTOARELE 3 ZILE

Vremea va fi extrem de caldă pentru această perioadă, dar instabilă. Maximele termice vor trece de 30 de grade în următoarele zile, mai ales în sudul ţării. Miercuri va ploua în zonele de deal şi de munte, în vest, centru şi nord. Joi aversele şi descărcările electrice vor fi prezente tot în acte zone dar se vor extinde şi în sudul ţării. Minimele termice vor fi cuprinse între 8 şi 18 grade Celsius.


Sursa: gandul.info