SPITALUL JUDEŢEAN RĂMÂNE FĂRĂ DIRECTOR!

SPITALUL JUDEŢEAN RĂMÂNE FĂRĂ DIRECTOR! După 11 luni la conducerea Spitalului Judeţean de Urgenţă Argeş, chirurgul Dan Olariu pleacă!

După 11 luni la conducerea Spitalului Judeţean de Urgenţă Argeş, chirurgul Dan Olariu a decis că nu va mai accepta încă o prelungire cu 6 luni a mandatului. Pe data de 1 octombrie îi expiră mandatul şi a declarat că va mai accepta să mai stea maximum o lună pe această funcţie. „Sub nicio formă nu voi mai accepta încă un interimat de 6 luni.

Mai stau până când se va organiza concursul pe post, adică maximum o lună. Nu am niciun gând să candidez pentru funcţia de manager al Judeţeanului!” - a declarat foarte tranşant medicul Dan Olariu. Postul de manager nu poate fi scos la concurs până când nu se încheie procesul dintre Marius Bălan, unul dintre cei care au candidat pentru acest post acum un an, şi Consiliul Judeţean. În septembrie, se va judeca recursul la Curtea de Apel Piteşti, după ce Tribunalul a respins cererile reclamantului.


După alte câteva conduceri interimare, Dan Olariu s-a dovedit a fi una dintre cele mai bune soluţii, alături de echipa din conducere pe care şi-a ales-o, din care au făcut parte directorii medicali dr. Dragoş Şerb, urmat de chirurgul Adrian Stoiculescu şi directorul de îngrijiri, Mariana Badiu. În cele 11 luni, cât acesta a stat la conducere, s-a demarat şi finalizat o serie de investiţii foarte necesare pentru unitatea spitalicească. Au fost reabilitate şi dotate cele 8 săli de chirurgie şi s-a achiziţionat o serie de aparate medicale noi.

Pe de altă parte, s-au făcut demersuri pentru realizarea consolidării imobilului care adăposteşte spitalul. Când va pleca de la conducerea Spitalului Judeţean de Urgenţă, va lăsa o serie de lucrări începute, dar şi achiziţii de aparatură.

Oana Bahrim