Plângere penală pe numele lui Liviu Dragnea

Deputatul spune că liberalilor li s-a respins solicitarea de a depune o moţiune simplă pe motiv că PSD nu a fost de acord cu titlul, iar Biroul permanent a refuzat convocarea unei sesiuni extraordinare în luna august, unde urma să se discute despre protestul din 10 august şi despre pesta porcină africană.

„Astăzi (miercuri – n.r.), am depus o plângere penală (la Parchetul General -n.r.) împotriva domnului Liviu Dragnea, preşedintele Camerei Deputaţilor, acuzaţia fiind aceea de abuz în serviciu.Camera Deputaţilor este insituţie care face legi în România şi cred că toţi românii sunt surpsinşi să audă că exact preşedintele acestei instituţii nu respectă legea.
Aceste lucruri nu pot fi tolerate la nesfârşit. Vă aduc aminte că ne-a fost refuzată depunerea unei moţiuni pentru că lui Liviu Dragnea şi PSD-ului lui nu le-au convenit titlul. (…) Din punctul nostru de vedere, acest demers era absolut necesar”,
a declarat Dan Vîlceanu, conform Digi24.

De asemenea, acesta îi reproşează liderului social-democraţilor şi faptul că că Biroul permanent al Camerei Deputaţilor a respins solicitarea PNL de convocare a unei sesiuni extraordinare în luna august.

foto: News.ro