Piteștiul, pregătit din timp pentru deszăpezire!

În Pitești, ninsoarea a fost întâmpinată cu măsuri operative de deszăpezire pregătite din timp. Astfel, administrația locală, prin Salpitflor Green S.A, a intervenit, în cursul nopţii de duminică spre luni, pentru deszăpezirea străzilor din municipiul Pitești, acţiunea de curăţare a zăpezii continuând şi în cursul dimineţii.

CITEȘTE ȘI ... Atenție, șoferi! În zona Pădurii Trivale există riscul prăbușirii unor copaci!


Pentru combaterea poleiului și curățarea zăpezii, de duminică, de la ora 20:00, până luni dimineaţa, la ora 08:00, au fost folosite 18 utilaje şi a fost răspândită o cantitate de 191 tone de material antiderapant. Echipele de deszăpezire au intervenit cu prioritate pe arterele principale, pe pante, pe rampe, la trecerile de pietoni, în stațiile de autobuz și pe trotuare. 

CITEȘTE ȘI ... DN7, zona Morărești - ÎNCHIS! Traficul este redirecționat către Curtea de Argeș


Se acționează în continuare, atât pe arterele principale, cât și pe cele secundare, pentru ca traficul rutier să se desfășoare în condiții bune. 

CITEȘTE ȘI ... Campanie de colectare a brazilor în Pitești!


Facem apel către conducătorii auto să circule cu atenție și să contribuie la evitarea blocajelor prin parcarea mașinii cu discernământ și prin păstrarea benzii întâi liberă pentru intervenția mai ușoară a mașinilor și a utilajelor.