UPDATE: Își petrece onomastica în arest, după ce a pierdut la barbut

UPDATE ORA 14:00

Noi detalii despre bărbatul din Albota, reținut de polițiști. Întreaga poveste s-a petrecut după ce acesta, N. Cătălin Ionuț, ar fi petrecut cu prietenii. La un moment dat, au hotărât să joace barbut, ocazie cu care omul de 40 de ani a pierdut. După ce s-a încheiat jocul, neacceptând că a pierdut, bărbatul l-a așteptat pe un câmp pe cel care a câștigat banii la barbut, l-a bătut și i-a furat suma de bani.

După această ispravă, N. Cătălin Ionuț își va petrece onomastica în arest.

UPDATE ORA 13:10

În cazul bărbatului din Albota, bănuit de tâlhărie calificată, se pare că acesta ar fi bătut un alt bărbat din aceeași localitate cu scopul de a-i fura o sumă de bani. Incidentul s-a petrecut în noaptea de 5 spre 6 ianuarie. Omul și-ar fi deposedat prin acte de violență  victima, în vârstă de 30 de ani, de suma de 650 de lei.

Celălalt bărbat reținut este un tânăr de 25 de ani, din Moșoaia. Noaptea trecută, acesta a intrat într-un autoturism neasigurat, încercând să fure bunuri. Ulterior, polițiștii au aflat că cel în cauză ar mai fi încercat să sustragă bunuri din alte şase autoturisme.

Ambii bărbați au fost reținuți, urmând să fie prezentați Parchetului de pe lângă Judecătoria Piteşti cu propunere de luare a unei măsuri preventive.

Polițiștii Secției 3 din Pitești au prins în flagrant, noaptea trecută, un bărbat, care intrase într-o mașină neasigurată, cu scopul de a fura. Hoțul a fost reținut de oamenii legii.

De asemenea, astăzi, polițiștii argeșeni au reținut un alt bărbat, în vârstă de 40 de ani, din Albota, care este bănuit de comiterea infracțiunii de tâlhărie calificată.

Revenim.

 

 

Foto descriptiv