Pitești: Plata taxei de salubritate se prelungește cu 2 luni

Primăria Municipiului Pitești anunță prelungirea, cu cel puțin două luni, a perioadei de depunere a declarației fiscale pentru stabilirea taxei de salubrizare pentru persoane fizice, măsură ce urmează a fi aprobată în ședința Consiliului Local din luna iunie 2020.
Astfel, declarațiile vor putea fi depuse până în luna septembrie, la o dată care urmează să fie stabilită de Consiliul Local și care va fi comunicată publicului. Declarațiile se depun la centrele de încasare, dar se pot depune și prin mijloacele de transmitere la distanță: fax(0248.21.21.66), poștă sau prin intermediul site-ului web al instituției, disponibil la adresa www.primariapitesti.ro, opțiunea Servicii electronice – Depunere ONLINE. Declarație TAXĂ SALUBRIZARE.
Depunerea declarației se poate face online.
Pentru depunerea declarației, se completează datele solicitate, se atașează documentele necesare, după care se apasă butonul „Depunere solicitare”.
Declarațiile se pot depune și prin poștă electronică la adresa de email primaria@primariapitesti.ro. În ultimele zile, această modalitate a fost folosită de mii de piteșteni, numărul declarațiilor depuse online depășind 600 pe zi. 
Primăria Pitești demarează o campanie de sprijin comunitar pentru persoanele care au dificultăți în utilizarea tehnologiei moderne (laptop, smartphone, internet), făcând apel la cetățenii care au în familie sau în cercul de cunoștințe (vecini, colegi etc) posibilitatea de a oferi ajutor celor ce au nevoie: alocă 10 minute din timpul tău, ajută-i să depună documentele online, economisind timp și protejându-le, astfel, sănătatea!