Șofer blocat în mașină a intrat într-un autobuz in Pitești! Condus apoi la secția de politie, fiind băut si agresiv | Sursa Ta

În urmă cu puțin timp reprezentanții ISU Argeș au primit o sesizare, o persoană ar fi blocată într-un autoturism, în trafic.

Aceasta s-ar afla în stare de inconștiență, în Piteşti, mai exact la sensul giratoriu Depou.

Din informații aflăm că un autoturism a acroșat ușor un autobuz în care se aflau aproximativ 20 de călători dar din fericire nu sunt victime.

Persoanei din autoturism i s-a acordat prim-ajutor de un echipaj SAJ cu medic, anunță reprezentanții ISU Argeș.

 

Update, 5 iunie, ora 13:00

În jurul orei 11.30, polițiștii din cadrul Secției 4 Poliție Pitești, în timp ce se aflau în patrulare, în zona de competență, au fost sesizați de către un cetățean, că într-un autoturism se află un bărbat inconștient. 

Până la sosirea echipajului la locul indicat, autoturismul în cauză își continuase deplasarea și, cu tot efortul polițiștilor și oamenilor de la fața locului de a-l opri, acesta a pătruns într-un sens giratoriu, unde a intrat în coliziune cu un autobuz. In urma impactului, autoturismul a fost proiectat pe spațiul verde. Aici, pentru că șoferul era inconștient și pentru a nu pune în pericol siguranța celorlalți participanți la trafic, oamenii legii au fost nevoiți să spargă geamul autoturismului.

Polițiștii au observat că bărbatul prezenta semne vitale, iar la scurt timp a început să devină semiconștient.

Conducătorul auto, un bărbat de 40 de ani, a fost preluat de un echipaj medical, conștient. După acordarea primelor îngrijiri medicale, a fost testat cu aparatul etilotest, acesta indicând o valoare mai mare decât limita de 0, 40 mg/l alcool pur în aerul expirat. 

În timpul procedurilor specifice ulterioare, bărbatul a refuzat recoltarea de probe biologice, în vederea stabilirii alcoolemiei, a devenit agresiv, fiind imobilizat de polițiști și condus la sediul poliției.

Verificările continuă pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care s-a produs evenimentul și luarea măsurilor legale care se impun, anunță reprezentanții IPJ Argeș.