Pitești: Jandarmii i-au prins cu artificii și petarde ascunse în autoturisme!

UPDATE:
În urma verificărilor efectuate astăzi, efectivele de jandarmi au procedat la întocmirea dosarelor, privind regimul materiilor explozive.
Au rezultat 3 dosare care au fost înaintate Inspectoratului de Poliţie Judeţean Argeş – Serviciul Arme, explozivi şi substanţe periculoase în vederea continuării cercetărilor.

 

Peste 100 de baterii de focuri clasa a II-a și a III-a și 1000 de petarde au fost descoperite astăzi de către jandarmii argeșeni în municipiul Pitești.

Obiectele periculoase, a căror deținere este interzisă, erau ascunse în diferite autoturisme aflate în parcarea pieței Trivale, piața Războieni, dar și în parcarea din incinta mall-ului Vivo. 
Acestea erau vândute cumpărătorilor de ocazie, de două persoane de sex masculin și o persoană de sex feminin, cu vârsta cuprinsă între 30 - 40 de ani.

CITEȘTE ȘI ... Două fete de 21 și 17 ani prinse la furat în parcarea unui centru comercial din Pitești!

Reamintim că legea interzice orice operațiune cu materiale pirotehnice efectuată de către persoane fizice neautorizate și atenționează asupra pericolului la care se expun cei  care cumpără și folosesc aceste obiecte periculoase, dar și asupra pericolului la care îi expun pe cei din jur. 
Astfel de acțiuni vor continua și în perioada următoare.