PITEȘTI: Instructori auto -  sancționați aspru de polițiști!

O acțiune pentru reducerea riscului rutier a fost desfășurată, în ultimele 24 de ore, de polițiștii argeșeni. Vizați au fost instructorii auto aflati în procesul de instruire practică a elevilor, care nu respectă traseele stabilite și regulile de circulație, pe raza municipiului Pitești.

Astfel, în urma verificărilor, oamenii legii au aplicat 11 sancțiuni contravenționale, în valoare totală de peste 3.000 de lei.

”Pentru efectuarea activităţii de pregătire practică a persoanelor în vederea obţinerii permisului de conducere, există mai multe artere de circulaţie pe care circulaţia este restricţionată pentru vehiculele cu care se efectuează pregătirea practică a cursanţilor de către şcolile de conducători auto, adoptate prin H.C.L. 247/2018, după cum urmează:
- str. Banat;  str. Dumbravei;  str. Armand Călinescu;  str. Egalităţii;  str. Maior Şonţu;  bld. I.C.Brătianu  şi  bld. Republicii (tronsonul cuprins între fosta clădire CEZ şi intersecţia cu str. Maternităţii)”, transmite Inspectoratul de Poliție Județean Argeș.