Pitești: Incendiu în bloc, oameni evacuați (VIDEO)

Panică noaptea trecută într-un bloc din municipiul Pitești. Un incendiu izbucnit la parter i-a scos din case pe majoritatea celor care locuiau acolo.

Incendiul a avut loc într-un bloc din cartierul Găvana din Pitești. Cineva a sesizat la 112 și mai multe mașini de la pompieri au ajuns acolo. Focul s-a manifestat violent și cu degajări mari de fum la un apartament de la parterul unui bloc.

Doua persoane au fost evacuate cu ajutorul scării culisabile. Este vorba despre o femeie și un bărbat care locuiesc la etajul soeal blocului, restul au rămas în siguranță în locuințe din cauza fumului de pe casa scării.

Un Echipaj SMURD a acordat îngrijiri medicale femeii în vârstă de 43 de ani, care a suferit un atac de panică și a mai monitorizat alte două persoane, o femeie și un bărbat care prezenta o plagă la nivelul unui deget, acesta din urmă fiind preluat de către un echipaj SAJ și transportat la spital. Celelalte 2 persoane au refuzat transportul la spital. 

Potrivit pompierilor, au ars elemente de mobilier și textile aferente unui dormitor și aparate electrice. Cauza probabilă este efectul termic al curentului electric provocat de un cablu defect sau neizolat corespunzătoar.