Piteșteni trimiși în judecată! Au făcut cumpărături de 15. 000 lei cu un card găsit

UPDATE, 7 iunie:

Doi bărbați de 26 și 46 de ani, ambii din Pitești, bănuiți săvârşirea infracţiunilor de însuşire a bunului găsit, efectuarea de operaţiuni financiare în mod fraudulos şi obţinerea ilegală de fonduri, au fost trimiși în judecată.

În perioada 3-5 ianuarie, piteștenii, după ce au găsit un card bancar aparţinând unei societăţi comerciale, ar fi efectuat achiziţii de bunuri la diferite magazine, cauzând un prejudiciu de peste 15.000 de lei.

UPDATE, 11 ianuarie:

Împotriva celor doi bărbați reținuți de polițiștii Secției 3 Poliție Pitești a fost dispusă măsura controlului judiciar pentru 60 de zile.

Doi bărbați de 26 și 46 de ani, ambii din Pitești, au fost reținuți de oamenii legii, fiind bănuiți săvârşirea infracţiunilor de însuşire a bunului găsit, efectuarea de operaţiuni financiare în mod fraudulos şi obţinerea ilegală de fonduri.

Mai exact, în urmă cu ceva timp, unul dintre cei doi a găsit un card al unei firme de transportat, card care a fost pierdut de unul dintre angajați. Bărbatul nu l-a înapoiat, iar împreună cu prietenul lui și o tânără de 21 de ani, au făcut cumpărături în valoare de 15. 000 lei, în toată această perioadă, din mai multe magazine.

Față de cei doi bărbați din Pitești a fost luată măsura reţinerii pentru 24 de ore, aceştia urmând a fi prezentaţi Parchetului de pe lângă Tribunalul Argeş cu propunere de luare a unei măsuri preventive.

Polițiștii continuă cercetările.