E oficial! Piteșteanul Gianny Bănuță - Marele câștigător la ”Chefi la Cuțite”!

UPDATE: Gianny Bănuță este marele câștigător al sezonului al treilea al emisiunii ”Chefi la Cuțite”. Premiul de 30.000 de euro îi va împlini visul

Pasionat de bucătărie, a intrat ucenic la un restaurant şi a învăţat să gătească, iar toată pasiunea şi-a pus-o în preparatele pe care le-a învăţat să le facă. Tânărul a lucrat în mai multe bucătării de restaurane şi încet încet a urcat fiecare treaptă. A făcut liceul de Chimie din Piteşti, apoi a studiat Chimie la Universitatea din oraşul natal, ca mai apoi să fie ajutor de bucătar, apoi bucătar şi, la un moment dat a fost numit Chef la mai multe resturante.

Cunoscutul piteștean, Gianny Bănuță, a fost ales finalist în emisiunea culinară Chefi la Cuțite.
Piteșteanul povestește că această pasiune s-a născut acum 18 ani.
Voința și talentul său culinar l-au adus pe Gianny Bănuță în echipa lui șef Cătălin Scărlătescu.

Unele publicații naționale îl declară pe piteșteanul Iulian Bănuță marele câștigător al acestui sezon al emisiunii Chefi la Cuțite. Deși emisiunea se derulează în acest moment, postările de pe Facebook și alte site-uri îl prezintă pe Gianny Bănuță - marele câștigător.

Mai mult decât atât, în spațiul virtual circulă o fotografie cu acesta care ilustrează că el este câștigătorul acestui sezon.