Piteșteanul Dani Mocanu- săltat de mascați! A fost reclamat pentru o manea la Consiliul Național pentru Combaterea Discriminării

În această dimineață, piteșteanul manelist Dani Mocanu a fost reținut. Cântărețul a fost săltat, din casa lui din Pitești, de mascații din trupele speciale. Fratele acestuia a făcut primele declarații. 

„Dani Mocanu a fost săltat, în această dimineață, de mascați. Nu știm prea multe amănunte, nu știu exact unde a fost dus, la București, dar ni s-a spus că este din cauza videoclipului pe care l-a făcut, cel cu Curwa. A fost reclamat, nu înțeleg cum să vină mascații pentru asta, dar așteptăm detalii de la avocat”, a spus  Romario Mocanu, fratele celebrului manelist, pentru Wowbiz.ro. Dani Mocanu a fost săltat din cauza unei piese lansate recent. „Centrul Filia, care susține drepturile femeilor și egalitatea de gen, a reclamat, la Consiliul Național pentru Combaterea Discriminării (CNCD),  piesa „Curwa”, a lui Dani Mocanu.”, a dezvăluit vice.com.

CITEȘTE ȘI ... Polițist în stare gravă! A fost împușcat cu o armă de vânătoare

 

Piesa „consolidează atitudini misogine și legitimează o cultură a violului și violenței îndreptate împotriva femeilor prin versurile sale și prin videoclipul realizat”, se arată în reclamație, potrivit sursei citate. 

Reamintim că în trecut, manelistul a fost cercetat de oamenii legii pentru proxenetism. (CITEȘTE AICI ... Fără număr pentru piteșteanul manelist - Dani Mocanu! Săltat pentru proxenetism!)

 

 

 

 

 

Sursa: libertatea.ro