Piteșteancă prinsă în flagrant! Cărăușa care ascundea droguri în corp ...

Piteșteancă prinsă în flagrant! Cărăușă care ascundea droguri în corp ...


O piteșteancă și un bărbat au fost arestați preventiv, în urma unei acțiuni a polițiștilor Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Piteşti - Serviciul Antidrog, împreună cu procurorii D.I.I.C.O.T.-S.T. Piteşti, care documentau activitatea celor doi, bănuiți de trafic internațional de droguri de mare risc.

Potrivit polițiștilor, pe 12 martie, poliţiştii de combatere a criminalității organizate din Pitești au surprins-o în flagrant direct, pe un aeroport din București, pe femeia din Pitești, în timp ce ar fi încercat să introducă în România, în corp, aproximativ 350 de grame de metamfetamină.

Ulterior, pe 13 martie, oamenii legii ar fi surprins în flagrant direct și un bărbat cu care aceasta ar fi colaborat. Din mașina acestuia au fost ridicați 3.000 de lei, medii de stocare, precum și bunuri cu valoare probatorie.

Cercetările au arătat că cei doi ar fi introdus și comercializat droguri de mare risc în România timp ce 3 ani, în perioada 2017-2020.

„Față de cei doi a fost dispusă măsura reținerii, iar, în cursul zilei de 14 martie a.c., au fost prezentați Tribunalului Argeș, care a dispus arestarea preventivă a acestora.

Acțiunea a beneficiat de sprijinul de specialitate al Direcției Operaţiuni Speciale din Poliția Română”, au transmis oamenii legii.