Piteșteanca Miru le-a demonstrat juraților X FACTOR că locul ei este pe scenă!

Ana Miruna Ionescu, o tânără din Pitești, în vârstă de 25 de ani, care a devenit celebră în urmă cu câțiva ani, reușind să se remarce în spațiul public prin calitățile sale artistice și nu numai i-a impresionat vineri seară pe cei patru jurați de la X FACTOR, emisiune difuzată pe postul de televiziune Antena 1.

După ce în urmă cu câțiva ani a fost supusă să treacă peste un scandal în care a fost implicată, piteșteanca Miruna Ionescu a vrut să arate publicului larg că oamenii se pot schimba și merge mai departe indiferent de trecutul lor. Tânără, ambițioasă și cu un viitor frumos în față, Miru a depășit momentele grele prin care a trecut, axându-se pe cariera sa profesională. După ce și-a terminat facultatea, a absolvit două mastere, un curs de formare și nu numai, tânăra a intrat încrezătoare în lumea showbiz-ului, având mai multe colaborări cu artiști de renume din țara noastră.

Vineri seara, Miruna Ionescu, a fost pe scena X FACTOR, în fața unui juriu exigent format din: Delia, Ștefan Bănică, Horia Brenciu și Carla’s Dreams, încercând să îi convingă că locul ei este pe scenă, interpretând într-o manieră de excepție piesa Dua Lipa - Thinking 'Bout You. Aflată pe scenă, Miruna Ionescu a reușit să impresioneze juriul nu numai prin calitățile sale artistice, ci și prin aspectul său un pic...nonconformist! De asemenea, pe viitor Miruna a declarat că își dorește ca oamenii să nu mai vadă în ea doar acea parte negativă a trecutului ei, ea având mult mai multe de oferit.

"Mie mi se pare surprinzător că oamenii din jurul meu nu reușesc să treacă peste asta, având în vedere că eu am reușit. A fost o acuzație de trafic, mi-am asumat-o, am făcut arest preventiv, arest la domiciuliu, apoi condamnare cu suspendare. Mi-a fost foarte rușine, eram panicată de profesorii de la școală. În viață așa e, dacă faci zece lucruri bune și unul rău, te-ai ars. Dar am terminat școala, m-am mutat la București, am făcut facultatea, două mastere, cursul de formare și mi-am văzut de viața mea. Eu consider că sunt un om reabilitat total și cred că am mult mai multe lucruri interesante de spus", a declarat Miru.

Aceasta a studiat pentru a deveni psiholog terapeut și plănuiește să își deschidă un cabinet pe viitor, însă între timp nu renunță la vlogging și la muzică.