Piteștiul se va mândri cu cel mai sexy cadru militar! Vezi cine a fost admisă la...

Una dintre cele mai cunoscute și urmărite tinere din Pitești, activă în spațiul online sub apelativul Adde Bubu, acaparează iar atenția tuturor și nu, nu cu poze incendiare ci cu o mare realizare - a fost admisă la Centrul de selecție și orientare Breaza, la categoria de maiștri militari/subofițeri.

Frumoasa Dumitru Maria Adelina este celebră în Argeș pentru cariera sa de make-up artist, dar și pentru schimările frecvente de look. Admiratorii și prietenii care o urmaresc in online au depasit pragul de 35.000 de persoane.

Pe lângă hobby-ul său, Adelina a avut se pare și o dorință arzătoare, care de curând i-a fost împlinită...să devină cadru militar!

Adde a ținut să se mândrească  cu faptul că a fost admisă pentru a intra în procedura de repartiție pentru posturile de soldați și gradați profesioniști și a postat pe Facebook adeverința care chiar putea asigura pe viitor un nou stil vestimentar... o altfel de uniformă.

Examenul l-a susținut în perioada 18- 20 iulie și se pare că a fost un succes. Îi urăm și noi mult noroc în viitoarea carieră de militar.

CITESTE SI... Noutate la Wizz Air! S-a schimbat politica bagajelor de cabină!